Απειλές από οπαδούς του Ερντογάν δέχεται η σύζυγος του Γκάμπριελ

Απειλές από οπαδούς του Ερντογάν δέχεται η σύζυγος του Γκάμπριελ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για προσωπικές απειλές υποστηρικτών του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της συζύγου του, Άνκε, έκανε λόγο ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασκεί δριμεία κριτική στον Πρόεδρο της Τουρκίας.

Όπως, σύμφωνα με την Bild, δήλωσε ο ίδιος ο κ. Γκάμπριελ χθες το βράδυ σε προεκλογική εκδήλωση στο Λούντβιχσχάφεν, το περασμένο Σαββατοκύριακο άγνωστοι άφησαν απειλητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή του οδοντιατρείου της συζύγου του.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ερντογάν εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Γκάμπριελ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ποιος είστε εσείς, για να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Τουρκίας; Να γνωρίζετε τα όριά σας! Πόσο καιρό βρίσκεστε στην πολιτική;».

Με τον τρόπο που το κάνει αυτό ο Ερντογάν, σχολίασε ο κ. Γκάμπριελ, «κάποιοι προφανώς παρακινούνται και επιχειρούν να ενοχλούν και να επιβαρύνουν την σύζυγό μου. Αυτό είναι ένα κακό αποτέλεσμα».

«Όταν ο αρχηγός ενός κράτους αρχίζει τέτοιες προσωπικές επιθέσεις, υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν κι εκείνοι προσωπικές παρενοχλήσεις», κατέληξε ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή