Σάλος για την γκαρνταρόμπα της νέας κυρίας Μνούτσιν

Σάλος για την γκαρνταρόμπα της νέας κυρίας Μνούτσιν

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονες επικρίσεις δέχεται η νέα σύζυγος του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν, ύστερα από την επιδεικτική διαφήμιση της πανάκριβης γκαρνταρόμπας της με ανάρτηση φωτογραφίας της στο Instagram.

Στην εν λόγω φωτογραφία η Λουίζ Λίντον απεικονίζεται να αποβιβάζεται, μαζί με τον σύζυγό της, από το υπουργικό αεροπλάνο στο Κεντάκι, φορώντας ένα κατάλευκο φόρεμα που συνοδευόταν από τσάντα Hermes, ψηλοτάκουνα παπούτσια Valentino και γυαλιά ηλίου Tom Ford. Η ίδια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει τις επώνυμες μάρκες στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του ζεύγους.

«Χαίρομαι που μπορέσαμε να πληρώσουμε τη μικρή σας εξόρμηση», σχολίασε πικρόχολα μία χρήστρια του Instagram, για να προκαλέσει την οξεία αντίδραση της Λίντον: «Νομίζετε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ πλήρωσε το ταξίδι του μέλιτος για εμάς ή τα προσωπικά μας έξοδα: LOL! (γελάω δυνατά)… Είμαι σίγουρη ότι πληρώσαμε πολύ περισσότερους φόρους στο “ταξιδάκι” μας από εσάς», έγραψε η σκωτσέζικης καταγωγής ηθοποιός, που παντρεύτηκε τον Στίβεν Μνούτσιν τον περασμένο Ιούνιο.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να διχάζονται στην υποστήριξη της μιας ή της άλλης. Τελικά, η Λίντον υποχρεώθηκε όχι μόνο να κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία, ενώ ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε στους New York Times ότι το ζεύγος χρηματοδότησε το ίδιο το ταξίδι του και ότι η κυρία Λίντον δεν χρηματοδοτείται από τις εταιρείες που μνημονεύονταν στην αρχική της ανάρτηση.

Στην ίδια εφημερίδα, η Τζίνα Μίλερ, η γυναίκα που άναψε τη φωτιά επικρίνοντας τη Λίντον, σχολίασε: «Θα της είχα γράψει ένα πολύ δηκτικό σχόλιο που θα παρέπεμπε στη Μαρία Αντουανέτα, αν δεν είχε κλείσει το προφίλ της στο Instagram».

Μητέρα τριών παιδιών, η κυρία Μίλερ προσέθεσε ότι έλαβε εκατοντάδες μήνυμα στήριξης, που όλα πάνω-κάτω λένε «πόσο καλά τα είπε στην “κυρία” που θέλει να φαίνεται πιο σημαντική, καλύτερη και πιο πλούσια από τους άλλους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή