ΗΠΑ: Ένας νεκρός από επίθεση με ομήρους σε εστιατόριο στο Τσάρλεστον

ΗΠΑ: Ένας νεκρός από επίθεση με ομήρους σε εστιατόριο στο Τσάρλεστον

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας νεκρός είναι ο έως τώρα απολογισμός της ένοπλης επίθεσης και ομηρίας, η οποία έληξε πριν λίγη ώρα νωρίτερα στην πόλη του Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένας ένοπλος εισέβαλε σε κατάμεστο εστιατόριο, τραυμάτισε θανάσιμα ένα άτομο και κράτησε ομήρους. Η Αστυνομία στη συνέχεια πυροβόλησε τον δράστη, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και νοσηλεύεται κρίσιμη κατάσταση.

Οι όμηροι διασώθηκαν. Στο τέλος ο ένοπλος κρατούσε μόνο ένα άτομο μέσα στο εστιατόριο, όμως όπως δήλωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας, θεωρούνταν επικίνδυνος και «ενεργός».

Ο δήμαρχος του Τσάρλεστον διευκρίνισε πως ο δράστης ήταν δυσαρεστημένος υπάλληλος κι ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ή ρατσιστική ενέργεια.

Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι πρόκειται για λαντζιέρη ο οποίος απολύθηκε πριν λίγες ημέρες κι ότι το θύμα ήταν ο μάγειρας του καταστήματος, όμως οι Αρχές αρνήθηκαν να επιβεβαίωσαν τις ταυτότητες των εμπλεκόμενων.

Υπενθυμίζεται πως το Τσάρλεστον είναι η πόλη όπου τον Ιούνιο του 2015 ο νεαρός λευκός Ντίλαν Ρουφ δολοφόνησε μέσα σε εκκλησία εννέα μαύρους που μελετούσαν τη Βίβλο.

(Πηγή: skai.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή