Τρίκαλα: Αδελφοκτονία για κτηματικές διαφορές

Τρίκαλα: Αδελφοκτονία για κτηματικές διαφορές

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον 69χρονο αδελφό του πυροβόλησε και σκότωσε 66χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, όπως ανέφερε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας. Συνελήφθη σήμερα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας. 

Ο 66χρονος πυροβόλησε, λόγω κτηματικών – οικονομικών διαφορών σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο φορές με κυνηγετικό όπλο τον 69χρονο αδερφό του και την 71χρονη νύφη του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου και τον τραυματισμό της 71χρονης. Η τελευταία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο χώρο τέλεσης της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης, δύο κάλυκες και ένα μαχαίρι.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο τυφέκιο, 2.100 βολίδες αεροβόλου τυφεκίου και 28 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

(Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή