Το πριν και το μετά της καταστροφικής καταιγίδας Χάρβεϊ στο Χιούστον – Video

Το πριν και το μετά της καταστροφικής καταιγίδας Χάρβεϊ στο Χιούστον – Video

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύουν σε βίντεο τους οι New York Times με το πριν και το μετά της καταστροφικής καταιγίδας Χάρβεϊ στην πόλη του Χιούστον, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ατόμων από την Παρασκευή, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί, εξαιτίας των παλιρροϊκών κυμάτων και ανεμοστρόβιλων. 

Οι εκτεταμμένες πλημμύρες στην πόλη του Χιούστον ανάγκασαν πολλούς από τους κατοίκους της τέταρτης πολυπληθέστερης πόλης των ΗΠΑ να επιβιβαστούν σε βάρκες, για να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους, ενώ περισσότεροι από 450.000 άνθρωποι είναι πιθανόν να ζητήσουν κρατική αρωγή.

Περιοχές στο Τέξας αναμένεται να δουν σε διάστημα μιας εβδομάδας ποσότητα βροχής που αναλογεί σε διάρκεια ενός έτους.Τμήματα της πόλης του Χιούστον, κοντά στις ακτές του Τέξας στον Κόλπο του Μεξικού, έχουν καταγράψει πάνω από 76 εκατοστά βροχόπτωσης σε 48 ώρες, ενώ η βροχή συνεχίζεται, δήλωσε σήμερα η Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή