ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ Tζούνιορ θα καταθέσει στη Γερουσία για τις σχέσεις του με τη Ρωσία

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ Tζούνιορ θα καταθέσει στη Γερουσία για τις σχέσεις του με τη Ρωσία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος, ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου, δέχθηκε να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον της επιτροπής του Κογκρέσου που εξετάζει τις πιθανές σχέσεις μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου και της Ρωσίας, έγινε γνωστό χθες Τρίτη.

Η Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ Τζούνιορ, 39 ετών, δέχθηκε να καταθέσει ενώπιόν της κεκλεισμένων των θυρών σε μια ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη.

Επίσης ο γιος του Αμερικανού προέδρου δέχθηκε επίσης να παραδώσει τα έγγραφα που του ζήτησε η Επιτροπή, όπως ανέφεραν ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρός της Τσακ Γκράσλεϊ και η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Νταϊάν Φαϊνστάιν σε κοινή τους ανακοίνωση.

Υπό παρόμοιες συνθήκες είχε καταθέσει και ο γαμπρός του Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ, τον Ιούλιο για τις σχέσεις του με τη Ρωσία πριν και μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016 ενώπιον των επιτροπών Πληροφοριών της Βουλής Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,REUTERS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή