Ο Τραμπ οργισμένος έδιωξε τον Τζιτζίκος

Ο Τραμπ οργισμένος έδιωξε τον Τζιτζίκος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αίθουσα στο Φοίνιξ της Αριζόνας, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο Ντόναλντ Τραμπ την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν μισογεμάτη. Ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ περίμενε να ανεβεί στο βήμα, είδε σε μόνιτορ πλάνα της αίθουσας και εξοργίστηκε. Λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του, έλαβε την απόφαση να «τελειώσει» τον ομογενή σύμβουλό του Τζορτζ Τζιτζίκος, που ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση των συγκεντρώσεων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η μικρή προσέλευση προκάλεσε την οργή του Τραμπ, ο οποίος, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, κάλεσε τον κορυφαίο βοηθό του σε θέματα ασφαλείας, Κιθ Σίλερ, και του ζήτησε να κάνει γνωστό στον Τζιτζίκος ότι δεν θα διοργανώσει ποτέ ξανά συγκέντρωσή του.

Ο κ. Τζιτζίκος, από τους πιο παλιούς συνεργάτες του Τραμπ, είναι ο δεύτερος Ελληνας ομογενής, μετά τον Ρέινς Πρίμπους, που απομακρύνεται από το προεδρικό περιβάλλον. Στις 31 Ιουλίου, είχε εγκαταλείψει τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο αλλά συνέχισε να εργάζεται για την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ και την Εθνική Επιτροπή της Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή