«Καλωσόρισες στο νέο σου σπίτι, Φριντ»

«Καλωσόρισες στο νέο σου σπίτι, Φριντ»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καλωσόρισες στο νέο σου σπίτι, Φριντ» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάσης και συπλήρωσε: «Τα καταφύγια είναι γεμάτα από ψυχούλες που έχουν ανάγκη να πάρουν αλλά και να δώσουν αγάπη».

Το Πρόεδρικό Μέγαρο θα είναι το νέο σπίτι του μόλις έξι μηνών Φριντ, τον οποίο υιοθέτησε ο κ. Αναστασιάδης από τον Οργανισμό Διάσωσης και Προστασίας Ζώων «Άργος», όπως γράφει η Καθημερινή Κύπρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν τον Φριντ ο κ. Αναστασιάδης είχε υιοθετήσει τον Λίο ο οποίος μάλιστα «έκλεβε τις εντυπώσεις στο Προεδρικό και ήταν δώρο από τις κόρες του για την εκλογή του».

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι συνεργάτες του καθώς και μέλη του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου αγκάλιασαν με αγάπη το μικρό κουτάβι, ενώ ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε συγκινημένος ότι μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο η οποία του στοίχισε αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Φριντ.

«Πραγματικά λατρεύω τα ζώα», είπε και πρόσθεσε το όνομα Φριντ του το έδωσε λόγω του έντονου χρώματος των φρυδιών του.

Τέλος, ο κ. Αναστασιάδης απηύθηνε έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας.

Με πληροφορίες από Καθημερινή Κύπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή