ΗΠΑ: Η 28χρονη Χικς νέα επικεφαλής επικοινωνίας

ΗΠΑ: Η 28χρονη Χικς νέα επικεφαλής επικοινωνίας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Την 28χρονη Χόουπ Χικς διόρισε στη θέση της επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Η κ. Χικς υπήρξε ένα από τα πρώτα στελέχη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, εξασφαλίζοντας επαίνους για την εργατικότητα και την πίστη της στην υποψηφιότητα Τραμπ. Η νέα επικεφαλής επικοινωνίας εργάστηκε ως μοντέλο προτού μετακινηθεί στον χώρο της διαφήμισης. Εκεί, η κ. Χικς προσελήφθη από την Ιβάνκα Τραμπ, για να εργαστεί για λογαριασμό της γραμμής ρούχων της κόρης και σημερινής συμβούλου του πρόεδρου Τραμπ.

Η Χικς βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Μετά τη νίκη του Νοεμβρίου, η Χικς διορίστηκε επικεφαλής στρατηγικής επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας θέση δίπλα στο Οβάλ Γραφείο.

Από εκεί η Χικς απέδειξε σπάνια ικανότητα να παραμένει μακριά από τη δημοσιότητα και τις αδυσώπητες αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών του Λευκού Οίκου. Γνώστες του περιβάλλοντος του προέδρου Τραμπ χαρακτηρίζουν τη Χικς ως «απολαμβάνουσα πλήρη ασυλία».

Σε αντίθεση με άλλους συμβούλους του Τραμπ, η Χικς δεν παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις και έχει χρησιμοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μόλις τρεις φορές για να δημοσιεύσει μηνύματα.

Τον Μάιο, η νέα επικεφαλής επικοινωνίας αντιμετωπίστηκε με ειρωνικά σχόλια, ύστερα από μήνυμά της για την εργασιακή ατμόσφαιρα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ.

«Θετική ενέργεια»

«Ο πρόεδρος Τραμπ διαθέτει προσωπικότητα γεμάτη μαγνητισμό και θετική ενέργεια, που μεταδίδεται στους γύρω του. Είναι ιδιοφυής, διαθέτει σπάνια αίσθηση του χιούμορ και το χάρισμα να κάνει τους άλλους να νιώθουν μοναδικοί», είχε γράψει η Χικς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή