Κωφός ο άνδρας που σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού στην Οκλαχόμα

Κωφός ο άνδρας που σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού στην Οκλαχόμα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά άνοιξε αστυνομικός σε άνδρα αγνώστων στοιχείων στην νοτιοανατολική πλευρά της Οκλαχόμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας που επικαλείται το Reuters, ο άτυχος άνδρας φέρεται να ήταν κωφός. Ενώ ίδιες πηγές σημειώνουν ότι πριν τους πυροβολισμούς, μάρτυρες φώναζαν στους αστυνομικούς ότι «δεν μπορεί να ακούσει τι του λέτε».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό τροχαίου όπου ο οδηγός χτύπησε το θύμα του και το εγκατέλειψε. Στο πλαίσιο αυτό, στις 8:15 το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν όχημα το οποίο ταίριαζε στην περιγραφή ενός εκ των αυτοκινήτων που εμπλέκεται στο τροχαίο.

Οι δύο αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με τον άτυχο άνδρα στεκόταν κοντά στο ύποπτο όχημα κρατώντας κάτι σαν μπαστούνι. Ενας εκ των αστυνομικών τον ακινητοποίησε με όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ, ωστόσο ο άλλος αστυνομικός τον πυροβόλησε.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε επί τόπου νεκρός. Οι ταυτότητες του θύματος όσο και των δύο αστυνομικών δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα ενώ άγνωστος παραμένει ο λόγος που ο αστυνομικός τον πυροβόλησε.

Ο αστυνομικός που άνοιξε πυρά κατά του θύματος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή