Για μια Ευρώπη που φεύγει μπροστά, έκανε λόγο ο Μακρόν προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής

Για μια Ευρώπη που φεύγει μπροστά, έκανε λόγο ο Μακρόν προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σημασία της συζήτησης μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών για το μέλλον της Ευρώπης, «μιας Ευρώπης που προστατεύει και που φεύγει μπροστά», υπογράμμισε σήμερα ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Ο Εμ. Μακρόν επανέλαβε τη θέση του ότι η Ευρώπη που προστατεύει είναι αυτή που διαχειρίζεται καλύτερα το μεταναστευτικό, μια Ευρώπη με κοινή άμυνα που θα προχωρήσει σε ένα ευρωπαϊκό ταμείο για την άμυνα, μια Ευρώπη που συνάπτει εμπορικές συμφωνίες που προστατεύει τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές της. Ο Εμ. Μακρόν ευχήθηκε τους προσεχείς μήνες να γίνουν εις βάθος συζητήσεις και να υπάρξουν συμπεράσματα για το πώς θα προχωρήσει η Ευρώπη.

Εξάλλου, ο Εμ. Μακρόν ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ευρωπαϊκή ψηφιακή αγορά και τη δυνατότητα θέσπισης ενός ευρωπαϊκού ταμείου στρατηγικών επενδύσεων.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή