Αναγκαστική προσγείωση λόγω απιστίας

Αναγκαστική προσγείωση λόγω απιστίας

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πτήση της Qatar Airways αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση όταν μία γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε εξωσυζυγικό δεσμό. Το ζευγάρι, μαζί με το παιδί του, ταξίδευε στο Μπαλί της Ινδονησίας για διακοπές και είχαν επιβιβαστεί στην Ντόχα του Κατάρ. Οπως έγινε γνωστό, η γυναίκα άρχισε να χτυπά τον άνδρα της όταν έμαθε για τον δεσμό που διατηρούσε και ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο Τσενάι της Ινδίας, καθώς το πλήρωμα δεν μπορούσε να ηρεμήσει την έξαλλη γυναίκα.

Η οικογένεια μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης στο Τσενάι, καθώς δεν διέθετε βίζα που θα του επέτρεπε να εισέλθει στην Ινδία και τελικά επιβιβάστηκε σε πτήση για την πρωτεύουσα της Μαλαισίας Κουάλα Λουμπούρ.

Οπως ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος από τον ινδικό φορέα βιομηχανικής ασφάλειας, «η πτήση QR 962 της Qatar Airways, με δρομολόγιο από την Ντόχα στο Μπαλί, προσγειώθηκε στο Τσενάι έπειτα από σχετικό αίτημα του πιλότου, επειδή υπήρχε κάποιος απείθαρχος επιβάτης. H γυναίκα, ο σύζυγός της και το παιδί τους αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος και αυτό εξακολούθησε κανονικά την πορεία του μέχρι το Μπαλί, τον τελικό προορισμό του».

Η εφημερίδα Ηindustan Times, η οποία είναι και η πρώτη που αποκάλυψε το περιστατικό, ανέφερε ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους στάθηκε αδύνατο να καθησυχάσει τη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση. Η οικογένεια ήταν από το Ιράν. Οπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η γυναίκα χρησιμοποίησε τον αντίχειρα του κοιμώμενου συζύγου της προκειμένου να ξεκλειδώσει το κινητό του τηλέφωνο και βέβαια αυτά που αντίκρισε την εξέπληξαν, καθώς προέκυψε από το περιεχόμενο ότι ο σύζυγός της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Η απιστία του την εξαγρίωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τον χτυπά και να επικρατήσει το χάος μέσα στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που αντέδρασε τόσο έντονα είχε καταναλώσει και πολλά οινοπνευματώδη ποτά.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Τimes of India, η γυναίκα έκανε τόση φασαρία, που ο πιλότος δεν είχε άλλη εναλλακτική λύση από την αναγκαστική προσγείωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Qatar Airways δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα προκειμένου να προασπίσει την ιδιωτικότητα των επιβατών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή