Απάντηση Λευκού Οίκου στις τρεις γυναίκες που κατηγορούν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Απάντηση Λευκού Οίκου στις τρεις γυναίκες που κατηγορούν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις από τις γυναίκες που έχουν ήδη από την προεκλογική περίοδο των ΗΠΑ κατηγορήσει τον Πρόεδρο Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, εμφανίστηκαν σήμερα σε εκπομπή του NBC και αφού περιέγραψαν τις εμπειρίες τους, ζήτησαν την διεξαγωγή έρευνας από το Κογκρέσο προκαλώντας την αντίδραση του Λευκού Οίκου.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει ήδη απαντήσει ευθέως στις κατηγορίες αυτές και έχει αρνηθεί όλους αυτούς τους ισχυρισμούς» ήταν το σχόλιο  της εκπροσώπου Τύπου του αμερικανού Προέδρου, Μάρα Σάντερς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μία από τις τρεις γυναίκες, η Σαμάνθα Χόλβεϊ, υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είχε μπει στα αποδυτήρια των κοριτσιών που επρόκειτο να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς του 2006.

Η Χόλβεϊ περιέγραψε ότι την πρώτη φορά που ο Τραμπ πήγε στα παρασκήνια, η ίδια νόμισε ότι ο επιχειρηματίας βρέθηκε εκεί για να πει ένα «γεια» με τις διαγωνιζόμενες.

«Αλλά δεν ήταν έτσι. Με κοίταζε σα να ήμουν ένα κομμάτι κρέας. Σαν να μην ήμουν άνθρωπος, σα να μην είχα εγκέφαλο και προσωπικότητα», είπε υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ ξαναμπήκε στα αποδυτήρια και κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου.

Μία άλλη από τις καταγγέλλουσες γυναίκες, η Τζέσικα Ληντς, ανέφερε ότι ο Τραμπ την είχε θωπεύσει μέσα σε ένα αεροπλάνο το 1970 ενώ η τρίτη γυναίκα, Ρέϊτσελ Κρουκς, ανέφερε ότι ο Τραμπ την είχε φίλησε στο στόμα το 2005 όταν εκείνη εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ στο Trump Tower.

Αντιδρώντας στην απάντηση του Λευκού Οίκου, η Κρουκς σχολίασε ότι η ανακοίνωση «είναι για γέλια».

Πηγή: Associated Press, NBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή