Νύχτες πόκερ, κονιάκ και απολέπισης

Νύχτες πόκερ, κονιάκ και απολέπισης

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι δυσάρεστο που ο Μάρομ Ούνγκερ χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχύσεις μπότοξ στις μασχάλες του, κάθε έξι μήνες, προκειμένου να θεραπευτεί από την έντονη εφίδρωση, αλλά το χειρότερο είναι ότι περιμένει σε ένα ιατρείο περιστοιχισμένος από γυναίκες. Η δυσαρέσκεια του Ούνγκερ είναι κάτι που άκουγε συχνά ο πλαστικός χειρουργός του, Νόρμαν Ρόου, καθώς και από τους άνδρες πελάτες του, που εκπροσωπούν το 22% των ανθρώπων που φτάνουν στο ιατρείο του. Γι’ αυτό στις 26 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανοίξει το Club House, ένα ανδρικό κέντρο στο Απερ Ιστ Σάιντ, όπου οι άνδρες θα μπορούν να συγκεντρώνονται για νύχτες πόκερ και μπότοξ, κονιάκ και χημική απολέπιση, μεταμοσχεύσεις τριχών αλλά και λιποαναρρόφηση, ακόμα και για επιμήκυνση πέους.

«Πολλοί άνδρες μού λένε ότι δεν θέλουν να έρχονται και να κάθεται δίπλα τους κάποια γυναίκα», εξηγεί ο δρ Ρόου. «Δεν θέλουν να καλούν και να τους απαντάει κάποια γυναίκα και να τους ρωτάει για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν και να απαντούν για επιμήκυνση πέους. Θέλουν να απαντάει ένας άνδρας στο τηλέφωνο. Θέλουν να κάθονται δίπλα σε έναν άνδρα και να βλέπουν αθλητικά στην τηλεόραση». Οπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία, το 8% των επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής αφορά άνδρες. Οι δύο βασικές επεμβάσεις που γίνονται είναι οι πλαστικές στο στομάχι και η λιποαναρρόφηση.

Αν και τα σπα «μόνον για άνδρες» υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, συνήθως έχουν γυναίκες υπαλλήλους και προσφέρουν μασάζ προσώπου και μανικιούρ. Συχνά δεν κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις και δεν είναι παρών στο σπα κάποιος γιατρός.

Μία από τις βασικές επεμβάσεις που προσφέρει ο δρ Ρόου είναι η μη παρεμβατική επιμήκυνση πέους, όπου εγχύεται υγρό μέσα στο ανδρικό όργανο. Συνήθως η διάρκειά της είναι δύο χρόνια και κοστίζει περίπου έξι χιλιάδες δολάρια, αναλόγως με την ποσότητα του υγρού που απαιτείται. Επίσης κάνει και επεμβάσεις σύσφιγξης του ορθού, κάτι που μπορεί να γίνει με λέιζερ ή με ανοικτή επέμβαση.

Για προφανείς λόγους, οι άνδρες δεν θέλουν να συζητούν γι’ αυτά τα θέματα. Ο παλμός στο Club House είναι σίγουρα πολύ άνετος. Ολοι οι υπάλληλοι είναι άνδρες. Επίσης δεν υπάρχει πινακίδα στην είσοδο, αλλά ένας χάλκινος θυρεός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή