Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε καφετέρια και κατάστημα δώρων στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμοί ζώων.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου (LFB), κοντά στο σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ταΐσουν τα ζώα.

«Η πυρκαγιά στο @zsllondonzoo είναι τώρα υπό έλεγχο», ανέφερε η LFB στο Twitter, προσθέτοντας ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο όλο το πρωί για να κατασβήσουν πλήρως τη φωτιά, που προκάλεσε ζημιές στην καφετέρια και το κατάστημα. Δέκα πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν στον ζωολογικό κήπο, που βρίσκεται στο Ρίτζεντ Παρκ στο κεντρικό Λονδίνο.

Η πυροσβεστική είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι περίπου τα τρία τέταρτα του Adventure Café και ενός καταστήματος δώρων είχαν πιάσει φωτιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμα γνωστά.

«Ο Ζωολογικός Κήπος του Λονδίνου αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα συμβάν. Θα σας ενημερώσουμε όσο γρήγορα μας επιτρέπουν οι συνθήκες», ανέφεραν νωρίτερα οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου σε ανάρτηση στο Twitter.

Στον ζωολογικό κήπο φιλοξενούνται 20.166 ζώα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή