Φόρο τιμής από τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε Λονδίνο και Μάντσεστερ

Φόρο τιμής από τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε Λονδίνο και Μάντσεστερ

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φόρο τιμής απέτισε στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ η Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας στο μήνυμά της ανήμερα των Χριστουγέννων, εξήρωντας την αποφασιστικότητά τους κατά τον χειρισμό των φετινών τρομοκρατικών επιθέσεων.

Μεταξύ άλλων, η Βασίλισσα είπε πως είναι «προνόμιο» για εκείνη να συναντήσει τους επιζώντες που παρευρίσκονταν στην επίθεση σε συναυλία στο Μάντσεστερ το Μάιο, κάνοντας μάλιστα λόγω για «ισχυρές ταυτότητες» των δύο πόλεων. Ακόμα, θυμήθηκε επίσης τα θύματα της πυρκαγιάς του Πύργου του Γκρενφέλ.

Οι «ισχυρές ταυτότητες» της πρωτεύουσας και της πόλης στα βόρεια της Αγγλίας έλαμψαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως επίσης και την καταστροφική φωτιά, που κατέστρεψε τον Πύργο στο Λονδίνο, είπε χαρακτηριστικά. 

Ακόμη, αναφέρθηκε τιμητικά και στον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο που συνταξιοδοτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, μέσα στο 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή