Προειδοποίηση Νετανιάχου σε Χαμάς: «Θα καταφύγω σε όλα τα μέσα για να υπερασπιστώ το Ισραήλ»

Προειδοποίηση Νετανιάχου σε Χαμάς: «Θα καταφύγω σε όλα τα μέσα για να υπερασπιστώ το Ισραήλ»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε την Χαμάς ενάντια σε κάθε είδους «κλιμάκωση», απειλώντας να καταφύγει σε «όλα τα μέσα» για να υπερασπιστεί τη χώρα.

Η προειδοποίηση Νετανιάχου έρχεται εν μέσω των σχεδόν καθημερινών διαδηλώσεων στα Παλαιστινιακά Εδάφη που πυροδότησε η απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Από την 6η Δεκεμβρίου, όποτε και ο Τραμπ ανακοίνωσε την απόφαση της Ουάσινγκτον από τις συγκρούσεις Παλαιστινίων με ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχει η Χαμάς και στη Δυτική Όχθη έχουν σκοτωθεί 12 Παλαιστίνιοι.

«Δεν θα επιτρέψουμε, ούτε θα ανεχτούμε καμία κλιμάκωση από τη Χαμάς, ή από άλλα τρομοκρατικά στοιχεία ενάντια στο κράτος του Ισραήλ», δήλωσε ο Νετανιάχου σε μια τελετή σε μια αεροπορική βάση, σύμφωνα με το γραφείο του.

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας και την ασφάλεια Ισραηλινών πολιτών», διεμήνυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή