Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός θα παρευρεθεί ο Τραμπ

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός θα παρευρεθεί ο Τραμπ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο Νταβός της Ελβετίας, τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να παρευρεθεί ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα ένας Αμερικανός αξιωματούχος.

Σε ανακοίνωση της, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ανυπομονεί να παρευρεθεί στη μεγάλη συνάντηση ηγετών και κορυφαίων επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο. 

«Ο πρόεδρος είναι ανοιχτός σε ευκαιρίες που θα προάγουν την ατζέντα του ''Πρώτα η Αμερική'' μαζί με ηγέτες από όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι «στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο πρόεδρος ανυπομονεί να προωθήσει τις πολιτικές ενίσχυσης των αμερικανικών επιχειρήσεων, των αμερικανικών βιομηχανιών και των Αμερικανών εργαζομένων». 

Η προγραμματισμένη παρουσία του Τραμπ στη μεγάλη αυτή συνάντηση, η οποία είναι συνώνυμη με τον πλούτο και το κύρος των ελίτ, έρχεται στην αρχή του δεύτερου έτους της θητείας του, την οποία κέρδισε με συνθήματα οικονομικού λαϊκισμού. 

Η παρουσία ενός Αμερικανού προέδρου στη συγκεκριμένη παγκόσμια συνάντηση αποτελεί σπάνιο γεγονός, κυρίως λόγω των μηνυμάτων που ενδέχεται να περάσουν στο ευρύ κοινό οι συνομιλίες με ορισμένους από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή