Χάρι και Μέγκαν σε ραδιοφωνικό σταθμό

Χάρι και Μέγκαν σε ραδιοφωνικό σταθμό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βρετανός πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν για τη μουσική που πρόκειται να παιχθεί στον γάμο τους, καθώς επισκέφθηκαν έναν πρωτοποριακό ραδιοσταθμό στο νότιο Λονδίνο την Τρίτη.

Ο πρίγκιπας Χάρι, που είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Suits», ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον Νοέμβριο. Το χαρμόσυνο γεγονός πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο κάστρο Ουίνδσορ, την κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο δυτικό Λονδίνο.

Κατά τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους μαζί, το ζευγάρι έγινε δεκτό από πολύ κόσμο όταν επισκέφθηκε τον ραδιοφωνικό σταθμό Reprezent στο Μπρίξτον. Ο ραδιοφωνικός σταθμός δημιουργήθηκε το 2008 ως μέρος μιας απάντησης στην αύξηση των εγκλημάτων με μαχαίρι μεταξύ των νέων ανθρώπων. Ο σταθμός εκπαιδεύει εκατοντάδες νέους ανθρώπους κάθε χρόνο ώστε να αποκτήσουν ικανότητες που μπορούν να εγγυηθούν ότι θα βρουν εργασία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Προσφέρει εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από την παραγωγή ήχου και ραδιοφώνου μέχρι τις ικανότητες επικοινωνίας και την εργασιακή εμπειρία. Επίσης διαθέτει προγράμματα με τα οποία υποστηρίζονται οι νέοι, με ειδικά θέματα όπως οι προκλήσεις στο θέμα της ψυχικής υγείας, ένας σκοπός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον πρίγκιπα Χάρι. Οπως τόνισε η δεκαεπτάχρονη παρουσιάστρια Γκλόρια Μπέβι το ζευγάρι ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τη μουσική του σταθμού.

«Κάτι ειλικρινές»

«Το βασικό θέμα που είδα είναι ότι τα πηγαίνουν καλά μαζί», δήλωσε η Μπέβι μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. «Πρόκειται για κάτι ειλικρινές. Είναι η πραγματική κατάσταση των πραγμάτων. Εχοντας και τους δύο αυτούς ανθρώπους σε ένα δωμάτιο να προσπαθούν να σου μιλήσουν και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τον σταθμό, πώς δουλεύει και τι σχέσεις διατηρεί με τον κόσμο, είναι καταπληκτικό». Μιλώντας για την πιθανή μουσική που θα έχουν στον γάμο τους ανέφερε, «λίγο house και λίγο χιπ χοπ γιατί ο Χάρι δήλωσε ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτά τα δύο είδη μουσικής». «Με τα δύο είδη μουσικής αυτά μαζί σε ένα γάμο βρίσκεσαι σε καλό δρόμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή