Βρετανία: Και δεύτερος πριγκιπικός γάμος το 2018

Βρετανία: Και δεύτερος πριγκιπικός γάμος το 2018

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, πρόκειται και αυτή να παντρευτεί το φθινόπωρο τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, διευθυντή φημισμένου νυκτερινού κέντρου του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσαν χθες τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Γιορκ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον κύριο Τζακ Μπρούκσμπανκ. Η Αυτής Υψηλότητα πριγκίπισσα Ευγενία και ο κ. Μπρούκσμπανκ αρραβωνιάστηκαν στη Νικαράγουα νωρίτερα αυτό τον μήνα. Ο γάμος πρόκειται να τελεστεί το φθινόπωρο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου» στον πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα.

Στο ίδιο παρεκκλήσι, αξίζει να σημειωθεί, πρόκειται να γίνει και ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την αγαπημένη του την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η 27χρονη Ευγενία του Γιορκ είναι η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα Φέργκιουσον.

Ο 57χρονος δούκας του Γιορκ είναι το τρίτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και δεύτερος γιος της, μετά τον 69χρονο πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και την 67χρονη πριγκίπισσα Αννα. Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της βασίλισσας είναι ο 53χρονος πρίγκιπας Εδουάρδος.

Η εγγονή της βασίλισσας και όγδοη στη σειρά διαδοχής στον θρόνο έχει επτά χρόνια σχέση με τον 31 ετών Τζακ Μπρούκσμπανκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στην Ελβετία, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Η Ευγενία και ο Τζακ πήγαν στο Μπαλμόραλ, στην κατοικία της βασίλισσας στη Σκωτία, με αφορμή το πάρτι για τα 32α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι που εορτάστηκαν εκεί, όπου η βασίλισσα τους έδωσε την ευχή της για τον γάμο τους. Στο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι ήταν καλεσμένη και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Ο Τζακ είναι διευθυντής του κλαμπ και μπαρ Mahiki στο Λονδίνο, ενός κέντρου διασκέδασης που φημίζεται για τη διάσημη πελατεία του. Ο ίδιος ονειρεύεται να δημιουργήσει μια αλυσίδα παμπ. «Αυτό είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν 18 ετών», είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail. Οι γονείς του είναι η Νίκολα και ο Tζορτζ Μπρούκσμπανκ. Ο πατέρας του έχει εργαστεί ως ορκωτός λογιστής και διευθυντής εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή