Τραμπ: Πολλές φορές τουιτάρω από το κρεβάτι

Τραμπ: Πολλές φορές τουιτάρω από το κρεβάτι

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV παραχώρησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει μεταξύ άλλων ότι πολλές φορές τουιτάρει από το κρεβάτι του και ότι θεωρεί τα social media ως ένα τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην εποχή των «fake news».

Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι τρέφει τεράστιο σεβασμό προς τις υγναίκες, αλλά δεν είναι φεμινιστής. «Αυτό θα πήγαινε πολύ», σχολιάζει. Εκτιμά επίσης ότι είναι πολύ δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία, από όπου, όπως λέει, λαμβάνει πολλά e – mail, ενώ όσον αφορά στην παγκόσμια οικονομία, ο Τραμπ εκτιμά ότι αυτή πάει καλά, σε μεγάλο βαθμό χάρη στις ΗΠΑ.

Ερωτηθείς για την υγεία του και τις αντιλήψεις που έχουν εκφραστεί ότι είναι τρελός αλλά και αγύμναστος, ο Τραμπ επαναλαμβάνει:

«Είμαι μια σταθερή ιδιοφυία»

Στην ερώτηση αν τρώει μπέργκερς και αν πίνει κόκα – κόλα, ο Τραμπ απαντά: «Τρώω άριστη τροφή, από μερικούς από τους πιο φίνους σεφ στον κόσμο. Τρώω υγιεινά. Περιστασιακά  τρώω και από το φαγητό αυτού του είδους. Αλλά γενικά θεωρώ πως τρέφομαι πολύ καλά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή