«Ντρέπομαι που η Ιταλία φιλοξενεί τον Ερντογάν», δηλώνει ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά

«Ντρέπομαι που η Ιταλία φιλοξενεί τον Ερντογάν», δηλώνει ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ντρέπομαι που η Ιταλία φιλοξενεί τον εκπρόσωπο ενός αιμοσταγούς, εξτρεμιστικού καθεστώτος. Ενός εκ των πραγμάτων ισλαμικού κράτους, στο οποίο η θρησκεία υπερισχύει του νόμου», δήλωσε ο Σαλβίνι.γραμματέας της Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι αναφερόμενος στην επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ιταλία και το Βατικανό.

«Η Τουρκία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ήταν καταστροφή. Θέλω να δω πώς θα τοποθετηθούν τα διάφορα κόμματα, συμπεριλαμβανομένης και της Φόρτσα Ιτάλια, επί της πρότασής μας κατά της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ», κατέληξε ο επικεφαλής της Λέγκα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πραγματοποίησε επίσκεψη στο Βατικανό, θα γίνει ακολούθως δεκτός από τον Ιταλό πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα και στις 4 το απόγευμα θα συναντήσει τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι. Συνέντευξη Τύπου ή δήλωση στους δημοσιογράφους δεν προβλέπεται.

Κοντά στο Βατικανό, βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη μικρή διαδήλωση διαμαρτυρίας κουρδικών οργανώσεων κατά των επιχειρήσεων της Τουρκίας στην βόρεια Συρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή