Πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστές Αυστραλούς αστέρες του Χόλιγουντ (Βίντεο)

Πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστές Αυστραλούς αστέρες του Χόλιγουντ (Βίντεο)

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής ταινίας «Θορ», Κρις Χέμσγουορθ, είναι ο επίσημος πρέσβης για τον τουρισμό της Αυστραλίας αποδεικνύοντας πως όταν πρόκειται για την διάδοση καλής φήμης της πατρίδας του, είναι πολλά παραπάνω από έναν βραβευμένο ηθοποιό και όμορφο άνδρα.

Ετσι, μαζί με άλλους εξίσου επιτυχημένους Αυστραλούς αστέρες ένωσε τις δυνάμεις του με σκοπό να προωθήσουν τη χώρα τους με έναν εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο.

Στο περιθώριο του 52ου Super Bowl, οπού οι Eagles κατέκτησαν τον τίτλο με αντίπαλους τους Patriots, μια διαφήμιση που μοιάζει τρέιλερ χολιγουντιανής ταινίας υψηλών προδιαγραφών καλεί τους επίδοξους τουρίστες να επισκεφτούν την Αυστραλία, παρουσιάζοντας τη χώρα ως ιδανικό προορισμό για διακοπές. Η διαφήμιση είχε τη μορφή τρέιλερ ταινίας και μάλιστα, το στυλ της θύμιζε σκόπιμα, την διεθνούς φήμης ταινία «Ο Κροκοδειλάκιας (Crocodile Dundee)», στην οποία πρωταγωνιστεί, άλλωστε, ένας Αυστραλός.

Κεντρικά πρόσωπα της διαφήμισης-τρέιλερ ήταν ο Κρις Χέμσγουορθ με τον Αμερικανό ηθοποιό Ντάντι Μακμπράιντ ("Τροπική Καταιγίδα"), ενώ συμμετείχαν και ο Χιου Τζάκμαν («Wolverine», «Τhe Prestige») με την Μάργκοτ Ρόμπι («Ομάδα Αυτοκτονίας», «Ο Λύκος της Wall Street»).

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για την πρώτη τουριστική διαφήμιση που προβλήθηκε ποτέ κατά τη διάρκεια Super Bowl.

Πηγή: CNN, Επιμέλεια Κειμένου: Χρήστος Κανελλόπουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή