Κέρδισε 559 εκατομμύρια ευρώ στο Powerball αλλά αρνείται να τα πάρει

Κέρδισε 559 εκατομμύρια ευρώ στο Powerball αλλά αρνείται να τα πάρει

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ενώ οι περισσότεροι περιμένουν πως και πως να κερδίσουν τον τυχερό λαχνό, μία γυναίκα από το Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, που στάθηκε τυχερή και κέρδισε 559 εκατομμύρια ευρώ στο Powerball, αρνείται να τα πάρει.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η τυχερή, την οποία τα διεθνή ΜΜΕ αποκαλούν Jane Do, όταν διαπίστωσε ότι κέρδισε έστειλε στους υπεύθυνους μία φωτογραφία με τον τυχερό λαχνό, ως απόδειξη ότι είναι η δικαιούχος του ποσού.

Η νομοθεσία προβλέπει ότι πρέπει να αποκαλύψει τα στοιχεία της, πράγμα που η ίδια δεν επιθυμεί. Έτσι αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εταιρεία για να προχωρήσει η διαδικασία και αποφάσισε να περιμένει και να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες για να αμφισβητήσει αυτή τη νομική πρόβλεψη.

Στην καταγγελία που υπέβαλε αναφέρει ότι υπέγραψε το απόκομμα του λαχνού, χωρίς να διαβάσει τους όρους. Συνεπώς, όπως υποστηρίζει, δεν γνώριζε  ότι τα στοιχεία της και ο τόπος κατοικίας της θα ανακοινώνονταν δημόσια.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής του New Hampshire Lottery ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται τους ενδοιασμούς της, όμως σημειώνει ότι ο νόμος και οι κανόνες δεν αλλάζουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή