Ταϊλάνδη: 24χρονη σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie

Ταϊλάνδη: 24χρονη σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοιραία στάθηκε για μία γυναίκα μία selfie που έβγαλε με έναν φίλο της στις ράγες του τρένου στην Ταϊλάνδη.

Οι δύο φίλοι, όπως μεταδίδει το BBC, που είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, αποφάσισαν να βγάλουν μία φωτογραφία με το τρένο. Δεν είδαν όμως ότι από την άλλη πλευρά πλησίαζε η αμαξοστοιχία. Το τρένο ακρωτηρίασε το πόδι της 24χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Ο φίλος της υπέστη ελαφρά τραύματα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους, βγάζοντας selfie σε επικίνδυνα μέρη συνεχώς αυξάνεται.

«Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Η έρευνα για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας, Βισάνουσακ Σεούμπ – ιν στο BBC

Η λήψη βίντεο στις ράγες την ώρα που πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα το τρένο έχει εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη «μόδα», κυρίως στην Ινδία την ίδια ώρα που ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους βγάζοντας selfie σε επικίνδυνα μέρη, συνεχώς αυξάνεται.

Τον Ιανουάριο, ένας άνδρας ο οποίος έβγαζε βίντεο τον εαυτό του να περιμένει το τρένο, παρασύρθηκε τελικά από την αμαξοστοιχία στο Χιντεραμπάντ της Ινδίας. Τον Οκτώβριο του 2017 τρεις έφηβοι παρασύρθηκαν από τρένο ενώ προσπαθούσαν να βγάλουν selfie στο κρατίδιο Καρνατάκα, ενώ δύο έφηβοι σκοτώθηκαν την ώρα που έβγαζαν selfie στις ράγες του τρένου στο Νέο Δελχί.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή