Για τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης

Για τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), ενόψει της άτυπης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Παρασκευή, όπου πρόκειται να θέσει το ζήτημα ο κ. Αναστασιάδης και αναμένεται να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας, ενώ το θέμα θα συζητηθεί επίσης στις επαφές που θα έχουν στο περιθώριο της Συνόδου.

Ο έλληνας πρωθυπουργός ανέβασε στο twitter φωτογραφία από τη συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη κι έγραψε χθες: «Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες, πριν την αυριανή Σύνοδο Κορυφής».

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή