ΚΟΣΜΟΣ

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο εξήγγειλε νέους εξοπλισμούς με κεφάλαια από το κρυπτονόμισμα

venezoyela-o-madoyro-exiggeile-neoys-exoplismoys-me-kefalaia-apo-to-kryptonomisma-2235534

Επενδύσεις στην αντιαεροπορική άμυνα της Βενεζουέλας, εξήγγειλε ο Νίκολας Μαδούρο, με σκοπό να «καταστήσει απρόσβλητες όλες τις περιοχές της χώρας.

Κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επίδειξης των Μπολιβαριανών Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Μαδούρο επανέλαβε δημοσίως ότι η χώρα διαθέτει αμυντική στρατηγική ικανή να αντιμετωπίσει κάθε απειλή  και ότι θα συνεχίζει να την τελειοποιεί, ενώ γνωστοποίησε ότι στις συγκεκριμένες ασκήσεις εκτοξεύθηκαν 12 αντιαεροπορικές ρουκέτες, οι 11 βενεζουελάνικης κατασκευής.

Τόνισε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί συνεργασίες με την Κίνα, το Ιράν, την Λευκορωσία την Τουρκία και σύντομα και την Ινδία, με σκοπό να δοκιμαστούν νέες οπλικές τεχνολογίες που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια της Βενεζουέλας και την εθνική κυριαρχία της χώρας και μάλιστα προανήγγειλε ότι έχει εγκρίνει νέα κονδύλια για να ενισχύσει την άμυνα και τις μεταφορικές δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 22ας Απριλίου.

venezoyela-o-madoyro-exiggeile-neoys-exoplismoys-me-kefalaia-apo-to-kryptonomisma0

Διαβεβαίωσε τέλος με tweet ότι η χώρα είναι ικανή να αποτρέψει κάθε «ξένη μπότα» που θα «προσπαθήσει να εισβάλει» σε αυτή. «Αν θέλουμε ειρήνη», πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να την κερδίσουμε», έγραψε

Όσον αφορά στη χρηματοδότηση των νέων του σχεδίων, ο Νίκολας Μαδούρο είπε ότι αυτή θα καλυφθεί με το υπό έκδοση κρυπτονόμισμα της χώρας…

(Πηγή: Telesur)