Λιποθύμησε και πνίγηκε στην μπανιέρα της η σταρ του Bollywood

Λιποθύμησε και πνίγηκε στην μπανιέρα της η σταρ του Bollywood

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην μπανιέρα του δωματίου της, σε ξενοδοχείο όπου διέμενε, πνίγηκε η Ινδή σούπερ σταρ Σρίντεβι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας του Ντουμπάι, μετά από νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 54χρονη ηθοποιός, η οποία βρισκόταν στο Ντουμπάι για τον γάμο ενός ανιψιού της, πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ η αστυνομία συμπλήρωσε ότι πνίγηκε αφού έχασε τις αισθήσεις της, καθώς και ότι η υπόθεση έχει ανατεθεί στην εισαγγελία «η οποία θα προβεί στις συνήθεις νομικές ενέργειες», χωρίς όμως να προβεί σε περισσότερες διευκρινίσεις. 

Στην πολυετή καριέρα της η Σρίντεβι πρωταγωνίστησε σε 300 ταινίες και είχε τιμηθεί με το Πάντμα Σρι, την τέταρτη ανώτατη διάκριση με την οποία βραβεύονται πολίτες. Καταγόταν από το κρατίδιο Τάμιλ Νάντου, ενώ άρχισε να παίζει σε ηλικία μόλις 4 ετών. Αργότερα, εγκατέλειψε το σχολείο με σκοπό να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην καριέρα της στον κινηματογράφο.

Η καριέρα της στο Μπόλυγουντ ξεκίνησε το 1979 με την ταινία Solva Sawan («Η 14η Άνοιξη») και η ίδια εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το 1996 ωστόσο, μετά τον γάμο της με τον παραγωγό Μπόνεϊ Καπούρ, αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο, ενώ επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη 15 χρόνια αργότερα, με την ταινία «English Vinglish», όπου έπαιζε μια νοικοκυρά που προσπαθεί να μάθει αγγλικά. Η τελευταία εμφάνισή της ήταν στην ταινία «Mom» (2017), στην οποία υποδύθηκε μια μητέρα που εκδικείται τον βιασμό της κόρης της.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή