Με κόκκινες κονκάρδες θα κυκλοφορούν οι έγκυες στο μετρό της Μόσχας

Με κόκκινες κονκάρδες θα κυκλοφορούν οι έγκυες στο μετρό της Μόσχας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κονκάρδες θα κυκλοφορούν στο εξής οι έγκυες στο μετρό της Μόσχας, με σκοπό να εισπράττουν τον ανάλογο σεβασμό των συμπολιτών τους και να αναβαθμιστεί η κοινωνική ευθύνη, σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο ο υποδιευθυντής του Μετρό της Μόσχας και αρμόδιος στρατηγικής ανάπτυξης Ρομάν Λατίποφ.

Οι έγκυες θα μπορούν να πάνε στα γκισέ που υπάρχουν στις στάσεις του μετρό με την ταμπέλα «Ζωντανή επικοινωνία» και να ζητήσουν την σχετική κονκάρδα, χωρίς να επιδείξουν ταυτότητα ή κάποιο δικαιολογητικό, η οποία θα γράφει « Ευχαριστώ που παραχωρήσατε στη μέλλουσα μητέρα την θέση σας».

«Η κονκάρδα είναι κόκκινου χρώματος, είναι ευδιάκριτη και ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει τις μέλλουσες μητέρες να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις μετακινήσεις τους στο μετρό», δήλωσε ο Λατίποφ, και συμπλήρωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε σήμερα με πιλοτικό χαρακτήρα, ενώ εάν υπάρξει θετική ανταπόκριση, η διοίκηση του μετρό θα προσπαθήσει να την καθιερώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κονκάρδα δίνεται δωρεάν ενώ από σήμερα διατίθεται σε 13 στάσεις του μετρό και σε πέντε στάσεις του δακτυλίου του μετρό.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή