Στα «λευκά» η Ρώμη – Εντυπωσιακές εικόνες από drone (βίντεο)

Στα «λευκά» η Ρώμη – Εντυπωσιακές εικόνες από drone (βίντεο)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο στη Ρώμη καταγράφηκε από drone. To βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τα πιο διάσημα αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας καλυμμένα με χιόνι ενώ κάτοικοι και τουρίστες απολαμβάνουν το εντυπωσιακό σκηνικό.

Πρόκειται για τη σφοδρότερη χιονόπτωση που έπληξε τη Ρώμη εδώ και έξι χρόνια και τη μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου εδώ και δεκαετίες.

Η ιταλική Πολιτική Προστασία αποφάσισε μάλιστα και την κινητοποίηση του στρατού για να μπορέσουν να καθαρίσουν γρηγορότερα οι βασικές οδικές αρτηρίες από το χιόνι. Προβλήματα σημειώθηκαν σε κάποιους τοπικούς σταθμούς τρένων της ιταλικής πρωτεύουσας. Επίσης πολλές συνδέσεις των αστικών συγκοινωνιών πραγματοποιήθηκαν με δυσκολία.

Σχολεία έκλεισαν στην ιταλική πρωτεύουσα και πολλοί δεν μπορούσαν να φθάσουν στις δουλειές τους. Η αστυνομία  μάλιστα ζήτησε από τους κατοίκους να μείνουν, αν είναι δυνατό, στα σπίτια τους.

Πηγή βίντεο: youtube (Oliver Astrologo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή