ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον διευθυντή της καμπάνιας του για τις εκλογές του 2020

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον διευθυντή της καμπάνιας του για τις εκλογές του 2020

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη κάνει γνωστή την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2020, διεκδικώντας μια δεύτερη θητεία στον προεδρικό θώκο της χώρας του, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν την 3η Νοεμβρίου του 2020.

Πρόκειται για τον Μπραντ Παρσκέιλ, που διετέλεσε επικεφαλής ψηφιακής στρατηγικής στην εκστρατεία του μεγιστάνα το 2016, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του επιτελείου του.

Μάλιστα, ο 71χρονος σήμερα Τραμπ αναφέρεται συχνά στην προοπτική μίας δεύτερης θητείας του στον Λευκό Οίκο, την οποία όπως αναφέρει, προσμένει.

«Έχουμε επτά χρόνια μπροστά μας», διαβεβαίωσε την Παρασκευή το ακροατήριο του ετήσιου ραντεβού των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων.

«Ο Μπραντ (Παρσκέιλ) διαδραμάτισε έναν κρίσιμης σημασίας ρόλο, προκειμένου να υπάρξει μια μεθοδική προσέγγιση στον τομέα της τεχνολογίας και τη διαχείριση των δεδομένων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016», υπογράμμισε στο μεταξύ ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο γαμπρός και σύμβουλος του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

«Ο ηγετικός ρόλος του και οι γνώσεις του θα συμβάλουν στο να οικοδομήσουμε μια εκστρατεία στο υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει», υπογράμμισε.

Η απόφαση του Αμερικανού προέδρου ανακοινώθηκε, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως επιδιώκει να ξεκινήσει από πολύ νωρίς την εκστρατεία με στόχο την επανεκλογή του. Συγκεκριμένα, οκτώ μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου για το Κογκρέσο, οι οποίες θα καθορίσουν εάν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα διατηρήσει τον έλεγχό του.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή