Ισραήλ: Αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό και δύο στρατιώτες στην Ακρα

Ισραήλ: Αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό και δύο στρατιώτες στην Ακρα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας Άραβας Ισραηλινός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν αξιωματικό της αστυνομίας και δύο στρατιώτες, στην Άκρα, στο βόρειο Ισραήλ, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, κάνοντας λόγο για «τρομοκρατική επίθεση».

Ο δράστης δέχτηκε τις σφαίρες των αστυνομικών αρχών, τραυματίστηκε και συνελήφθη, προστίθεται στην ανακοίνωση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί το ποιος και πότε τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός παρέσυρε σκοπίμως τον αστυνομικό και δύο ένστολους στρατιώτες, τον πρώτο κοντά σε μια αγορά και τους άλλους κοντά σε μια στάση λεωφορείων. Ο στρατός επιβεβαίωσε ότι οι δύο στρατιώτες έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Παλαιστίνιοι και Άραβες Ισραηλινοί έχουν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν επιθέσεις με αυτοκίνητα στο Ισράηλ, στη Δυτική Όχθη και την κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η ένταση στην περιοχή έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή