Συρία: 44 νεκροί από τους τελευταίους βομβαρδισμούς στην Αν. Γούτα

Συρία: 44 νεκροί από τους τελευταίους βομβαρδισμούς στην Αν. Γούτα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκατόμβη νεκρών στην Ανατολική Γούτα δεν λέει να σταματήσει να μεγαλώνει, καθώς τoυλάχιστον 44 ακόμη άμαχοι σκοτώθηκαν και 190 τραυματίστηκαν σήμερα από τους κυβερνητικούς βομβαρδισμούς στον πολιορκούμενο θύλακα των ανταρτών ανατολικά της Δαμασκού, όπως αναφέρει ο νεότερος απολογισμός του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο τραγικός απολογισμός της κυβερνητικής επίθεσης εναντίον του ανταρτοκρατούμενου προπυργίου, η οποία ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου, πλησιάζει πλεόν τους 800 νεκρούς αμάχους.

Οι επιδρομές έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας αρκετές περιοχές της Ανατολικής Γούτας, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να ανασυρθούν νεκροί από τα ερείπια, δήλωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Νωρίτερα σήμερα, η μη κυβερνητική οργάνωση ανέφερε ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις ελέγχουν πλέον το ένα τρίτο της Ανατολικής Γούτας.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή