Τουρκικά Μέσα: Σε απόσταση 240 μέτρων από τα σύνορα η σύλληψη των δύο Ελλήνων

Τουρκικά Μέσα: Σε απόσταση 240 μέτρων από τα σύνορα η σύλληψη των δύο Ελλήνων

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε απόσταση 240 μέτρων από ελληνοτουρκικά σύνορα επί τουρκικού εδάφους, είχαν εισέλθει οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Ειδήσεων Dogan, το δημοσίευμα του οποίου έχει αναπαραγάγει η Χουριέτ και άλλα τουρκικά Μέσα.

«Οι νέες πληροφορίες για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων», αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου Dogan χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για την πηγή της πληροφόρησής του, είναι ότι κατά τη διάρκεια της ανακριτικής έρευνας προέκυψε ότι οι Έλληνες  συνελήφθησαν σε απόσταση 253 μέτρων από τον αστυνομικό σταθμό του Παράζκουλε και 240 μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα».

Περήφανος για τα παιδιά

Περήφανος για το παιδί του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κράτησή του δήλωσε ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, του ενός εκ των δύο συλληφθέντων.

Χθες επετράπη στις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών να δουν κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου της φυλακής τους δύο νέους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο πατέρας του Δ. Κούκλατζη, ανέφερε:

«Χθες το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας, τον Δημήτρη και τον Αγγελο στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

«Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό. Γεγονός που μας εντυπωσίασε. Από τη συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και την κράτησή τους. Γεγονός που σαν γονείς, μάς κάνει και μας πάρα πολύ υπερήφανους, Εδώ να σημειώσω ότι και η φροντίδα της φυλακής προς το πρόσωπό τους ήταν πάρα πολύ καλή. Ας ευχηθούμε οι αρμόδιοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε γρήγορα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή