Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ δίνει 139.000$ για τρεις πόρτες

Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ δίνει 139.000$ για τρεις πόρτες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ αναμένεται να ξοδέψει 139.000$ για καινούριες πόρτες στο γραφείο του Γραμματέα, Ράιαν Ζίνκε, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, οι κοστοβόρες αυτές αλλαγές δεν αποτελούν πρόταση του ίδιου του Ζίνκε αλλά των υπευθύνων ασφάλειας του κτιρίου.

Ο Ζίνκε δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο συμβόλαιο αλλά συμφώνησε πως πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο ποσό, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείο, Χέδερ Σουίφτ.

Οι εργασίες αντικατάστασης αφορούν τρεις διπλές πόρτες, δύο εκ των οποίων ήταν μπαλκονόπορτες με σοβαρό πρόβλημα διαρροής κατά τη διάρκεια καταιγίδων, σύμφωνα με το A.P.

Η τρίτη πόρτα που θα αντικατασταθεί είναι αυτή στο γραφείο του γραμματέα η οποία δεν κλείδωνε

Η Σουίφτ, ανέφερε ακόμα πως η αλλαγή αυτή εντάσσεται στο δεκαετές σχέδιο εκσυγχρονισμού του ιστορικού, από την εποχή Ρούσβελτ, κτιρίου.

«Βάσει κανονισμών που απαιτούν την ιστορική διατήρηση και ξεπερασμένων κανόνων για τις κρατικές προμήθειες, το κόστος για τα πάντα, από τα μολύβια έως την εκτύπωση και τις πόρτες, είναι αστρονομικό. Αυτό εξηγεί γιατί ο Γραμματέας πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στις διαδικασίες προμηθειών».

Μάλιστα, και ο Μπεν Κάρσον είχε πρόσφατα ασκήσει σφοδρή κριτική όταν στον προϋπολογισμό του υπουργείου του είχε προστεθεί η αγορά τραπεζαρίας αξίας 31.000 δολλαρίων, παραγγελία που αμέσως ακυρώθηκε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή