Ο Τραμπ απειλεί με …ξυλοδαρμό τον Τζο Μπάιντεν

Ο Τραμπ απειλεί με …ξυλοδαρμό τον Τζο Μπάιντεν

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτοφανής ήταν η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ σε μια πρόσφατη τοποθέτηση του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και αφού αποκαλεί «τρελό» τον πρώην αντιπρόεδρο της χώρας, τον… προειδοποιεί με άσκηση σωματικής βίας εναντίον του.

«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να περνιέται για σκληρός τύπος. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, παρ' όλα αυτά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με σωματική επίθεση. Δεν με ξέρει όμως, θα τον έβαζα κάτω γρήγορα και επώδυνα, και θα έβαζε τα κλάματα. Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!», ήταν η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η δήλωσή του ήρθε σε απάντηση ενός σχολίου που έκανε ο Τζο Μπάιντεν την περασμένη Τρίτη, λέγοντας ότι επιμένει σε ό,τι είχε δηλώσει το 2016, πως «θα τσάκιζε στο ξύλο» τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό για τον τρόπο που μιλούσε ο Τραμπ για τις γυναίκες, σε βίντεο που είχε δει τότε το φως της δημοσιότητας.

«Με είχαν ρωτήσει εάν θα ήθελα να εμπλακώ σε διάλογο με αυτόν τον κύριο και απάντησα όχι. Είχα πει ότι εάν ήμασταν στο Λύκειο, θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαγα στο ξύλο», δήλωσε ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Η απάντηση του Ντ. Τραμπ ήρθε μέσω twitter:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή