Τραμπ: «Κυνήγι μαγισσών» η έφοδος του FBI στα γραφεία του Μάικλ Κόεν

Τραμπ: «Κυνήγι μαγισσών» η έφοδος του FBI στα γραφεία του Μάικλ Κόεν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε τη Δευτέρα την επιχείρηση της ομοσπονδιακής αστυνομίας η οποία στοχοθέτησε τον προσωπικό του δικηγόρο Μάικλ Κόεν, χαρακτηρίζοντάς την  ως «ντροπή». 

«Αυτή η κατάσταση είναι ντροπή», οδηγεί σε «ένα νέο επίπεδο αδικίας», υποστήριξε ο Τραμπ σχολιάζοντας την είδηση περί εφόδων του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) στα γραφεία και στο σπίτι του Κόεν και την κατάσχεση εγγράφων, του τηλεφώνου και υπολογιστών του δικηγόρου, που εγγράφονται στο πλαίσιο της έρευνας για τη φερόμενη αθέμιτη σύμπραξη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας το 2016, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τις εφόδους στο σπίτι και στα γραφεία του Κόεν απόλυτο κυνήγι μαγισσών, επέμεινε πως η ομάδα του Μάλερ αποτελείται από ανθρώπους προκατειλημμένους εναντίον του, ενώ επανέλαβε την άποψη ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς δεν έπρεπε να είχε αποποιηθεί κάθε ευθύνη για την έρευνα του Μάλερ, ενώ ερωτηθείς για άλλη μια φορά εάν θα αποπέμψει τον Μάλερ, ο Τραμπ απέφυγε να απαντήσει.

Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάικλ Κόεν βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει ισχυρισθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και πληρώθηκε πριν από το 2016, για να μην κάνει αποκαλύψεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, REUTERS

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή