Εισαγγελική έρευνα για σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι

Εισαγγελική έρευνα για σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εισαγγελείς του Λος Αντζελες εξετάζουν μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση εναντίον του διάσημου ηθοποιού Κέβιν Σπέισι, όπως επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι. Η αστυνομία έχει αρχειοθετήσει στοιχεία σχετικά με έναν ισχυρισμό που αφορά περιστατικό με έναν άνδρα στο δυτικό Χόλιγουντ το 1992. Περισσότεροι από τριάντα άνδρες έχουν εμφανιστεί με κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά του βραβευμένου με Οσκαρ ηθοποιού τους τελευταίους μήνες. Ο εκπρόσωπος του Κέβιν Σπέισι αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

Η υπηρεσία του σερίφη του Λος Αντζελες αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι άρχισε να ερευνά την υπόθεση τον Δεκέμβριο και ότι παρουσίασε τις διαπιστώσεις της έρευνας στον περιφερειακό εισαγγελέα του Λος Αντζελες στις αρχές του μηνός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον ισχυρισμό που βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας. Είναι ασαφές, πάντως, αν το αδίκημα που τελέστηκε έχει παραγραφεί, καθώς κάτι τέτοιο συνήθως συμβαίνει μετά μια δεκαετία.

Ο Κέβιν Σπέισι ενεπλάκη στην υπόθεση ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο ηθοποιός Αντονι Ραπ τον κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986 όταν εκείνος ήταν 14 ετών και ο Κέβιν Σπέισι ήταν 26 χρόνων. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν θυμάται το συμβάν, αλλά δημοσίως ζήτησε συγγνώμη. Εκτοτε έχει δημοσιοποιήσει την απόλυτη άρνησή του για όλους τους άλλους ισχυρισμούς για τη συμπεριφορά του που διατυπώθηκαν αργότερα. Η αστυνομία του Λονδίνου ερευνά τρεις υποθέσεις εναντίον του. Το θέατρο Old Vic, όπου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής, ανακοίνωσε ότι έλαβε είκοσι καταγγελίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά εναντίον του. Εξαιτίας αυτής της υπόθεσης ο σταρ έχει χάσει πολλούς ρόλους, ανάμεσα στους οποίους και ο πρωταγωνιστικός στη σειρά «House of Cards» και αυτός στην ταινία «All the Money in the World», τα γυρίσματα της οποίας επαναλήφθηκαν χωρίς τον Σπέισι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή