Καταθέτει σήμερα ο γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο

Καταθέτει σήμερα ο γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην οδό Ζαλόγγου, στον Στρόβολο της Κύπρου, με θύματα έναν καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και τη σύζυγό του.

Τα θύματα βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους, ενώ σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, που διενήργησε χθες η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο θάνατός τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι σήμερα αναμένεται να καταθέσει γραπτώς ο 15χρονος γιος της οικογένειας. Σύμφωνα με την αρχική μαρτυρία του 15χρονου δύο κουκουλοφόροι, εισήλθαν στην οικία και του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό ενώ στη συνέχεια εκείνος, βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η μαρτυρία του 15χρονου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, ενώ καθοριστικής σημασίας κρίνεται για την αστυνομία και ο εντοπισμός του φονικού όπλου, το οποίο παρά τις εξονυχιστικές έρευνες δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή