Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα

Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε αργά απόψε για την υπόθεση της πρόσφατης διπλής δολοφονίας ένα 23χρονο και μια 21χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες είναι ο αδελφός και η φίλη του 33χρονου άνδρα, που είχε συλληφθεί προχθές.

Ο 33χρονος κλήθηκε για κατάθεση το απόγευμα της Παρασκευής ενώ οπως εγινε γνωστό η αστυνομία έχει στην κατοχή της το μαχαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκανστα δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών, ο 33χρονος που κρατείται για την υπόθεση, ανέφερε στους ανακριτές ότι το μαχαίρι βρισκόταν μέσα σε ρούχα στο πατρικό του σπίτι. Εκεί το εντόπισαν οι ανακριτές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους μετά την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο ως το πρόσωπο που είδε το βράδυ του διπλού φονικού.

Χθες ο επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, αναφερόμενος στο έργο των ανακριτών πέραν από τις καταθέσεις, 90 τον αριθμό, είπε πως αναζητείται άλλο πρόσωπο το οποίο εικάζεται πως είναι συνεργάτης του 33χρονου.

Μέχρι και το μεσημέρι η μοναδική εξέλιξη που υπήρχε για το διπλό φονικό ήταν η κατάθεση του 15χρονου γιού των δολοφονηθέντων ως βασικού μάρτυρα. Επίσης αναμενόταν να γίνει αναγνωριστική παράταξη προκειμένου ο 15χρονος να αναγνωρίζει το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε την βραδιά του φόνου. Εξέλιξη που ενδεχομένως να αναμένεται προκειμένου να δώσει γραπτή κατάθεση.

Χθες ο υπεύθυνος της ομάδας ανακριτών είχε αναφέρει στο Δικαστήριο πως ο 33χρονος τους είπε πως σήμερα θα μιλούσε για το τι έγινε στο σπίτι εκείνο το βράδυ, όπως επίσης και ποιοι εμπλέκονται σε αυτό και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο. Για σχέδιο τουλάχιστον πέντε χρόνων έκανε ακόμη λόγο ο 33χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και χωρίς να φέρει καμία ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του. «Περιμένω να δώσω κατάθεση για να σας τα πω», ανέφερε ο ύποπτος στην Αστυνομία.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή