Επιτυχής η επέμβαση στον Φέργκιουσον – Θα απαιτηθεί χρόνος για την ανάρρωσή του

Επιτυχής η επέμβαση στον Φέργκιουσον – Θα απαιτηθεί χρόνος για την ανάρρωσή του

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νοσοκομείο, και σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, εισήχθη το απόγευμα του Σαββάτου,  ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.  

Ο 76χρονος Σκωτσέζος εισήχθη στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση.

Αναφερόμενος στην μετεγχειρητική πορεία της υγείας του, εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε: «Όλα πήγαν καλά». Και πρόσθεσε: «Η επέμβαση πήγε πολύ καλά αλλά απαιτείται περίοδος εντατικής θεραπείας για να βελτιωθεί η ανάρρωσή του». 

Ο Φέργκιουσον, ο πλέον επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου με 38 κατεκτημένα τρόπαια στην 26ετή πορεία του, εγκατέλειψε τα γήπεδα τον Μάιο του 2013.

Την προηγουμένη Κυριακή παρέστη στο Ολντ Τράφορντ, όπου απένειμε αναμνηστικό μετάλλιο στον μέχρι πρότινος προπονητή της Αρσεναλ, Αρσέν Βεγκέρ για την πολυετή προσφορά του στο βρετανικό ποδόσφαιρο

Η οικογένεια του Φέργκιουσον απηύθυνε έκκληση στα Μέσα Ενημέρωσης να επιδείξουν διακριτικότητα, καθώς ο Σερ Αλεξ αναρρώνει στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Σάλφορντ.

Αντιδρώντας στην είδηση, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της Southampton, Μαρκ Χιουζ σχολίασε: «Άκουσα τις φήμες και ήλπιζα ότι δεν ήταν αλήθεια». 

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σου αγαπημένε μου φίλε. Κράτα γερά αφεντικό» έγραψε στο Twitter ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου στο πλευρό του Φέργκιουσον υπογράφει πριν από πολλά χρόνια το συμβόλαιό του στέλνοντας το μήνυμα: «Συνέχισε να αγωνίζεσαι αφεντικό. Στέλνω όλες μου τις προσευχές στην σύζυγό σου Κάθι και ολόκληρη την οικογένεια».

Ο Φέργκιουσον υπήρξε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1986 έως το 2013 κατακτώντας με την ομάδα του δύο φορές το Champions League και 13 φορές την Premier League. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή