Ο Τραμπ συνεχάρη τον Πούτιν για την ορκωμοσία του στην προεδρία της Ρωσίας

Ο Τραμπ συνεχάρη τον Πούτιν για την ορκωμοσία του στην προεδρία της Ρωσίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την ορκωμοσία του στην προεδρία της Ρωσίας, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, υπογραμμίζοντας ωστόσο τη σημασία του δικαιώματος των πολιτών στις ειρηνικές διαδηλώσεις.

Στη διάρκεια επίσημης τελετής στο Κρεμλίνο, νωρίτερα σήμερα, ο Πούτιν ορκίσθηκε για τέταρτη θητεία στην προεδρία της Ρωσίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2024.

«Πρώτα από όλα, ο πρόεδρος τον συνεχάρη και αναμένει τη στιγμή που θα μπορούμε να έχουμε μια καλή σχέση με τη Ρωσία», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Σάρα Σάντερς.

Ωστόσο, πρόσθεσε η ίδια, οι διαδηλωτές που κατέβηκαν στους δρόμους σε πόλεις της Ρωσίας για να διαμαρτυρηθούν για την ορκωμοσία του Πούτιν, έχουν δικαίωμα να ακουστούν και να διαδηλώσουν ειρηνικά.

Συνολικά σε όλη της επικράτεια της Ρωσίας κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που στρέφονταν κατά του Πούτιν συνελήφθησαν 1600 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή