Ο Τόμας Μαρκλ θέλει να πάει στον γάμο

Ο Τόμας Μαρκλ θέλει να πάει στον γάμο

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αραγε ο πατέρας της νύφης θα πάει στον γάμο; Σε γρίφο για γερούς λύτες έχει εξελιχθεί η κατάσταση αυτή, καθώς ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ τη μία λέει πως θα πάει στον γάμο και την άλλη ότι δεν θα πάει. Σε μια τελευταία εξέλιξη, ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ζει στο Μεξικό, δήλωσε στον ιστότοπο TMZ ότι πρόκειται να μεταβεί στο Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του αγαπημένου της πρίγκιπα Χάρι. Προηγουμένως είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε να πάει στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να μη φέρει σε δύσκολη θέση την κόρη του ή τη βασιλική οικογένεια. «Μισώ την ιδέα ότι μπορεί να χάσω μία από τις σημαντικότερες ιστορικές στιγμές και να μην παραδώσω την κόρη μου», δήλωσε στο δημοφιλή ιστότοπο ο Μαρκλ. Ο ιστότοπος αναφέρει, επίσης, ότι ο Μαρκλ υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες, αλλά δεν παρέμεινε στο νοσοκομείο, προκειμένου να παραστεί στη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ο 33χρονος Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, και η 36χρονη Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν το Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Σε μία άλλη εξέλιξη, η British Airways θα τιμήσει τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ το Σάββατο με μια πτήση προς τον Καναδά, της οποίας το πλήρωμα θα απαρτίζεται αποκλειστικά από μέλη που ακούν στα ονόματα Χάρι και Μέγκαν. Η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το πλήρωμα της πτήσης αυτής από το Χίθροου του Λονδίνου προς το Τορόντο, την πόλη στην οποία ζούσε η Μαρκλ και στην οποία έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το διάσημο ζευγάρι, θα απαρτίζεται από δύο Χάρι και οκτώ Μέγκαν, με τον πιλότο της πτήσης να ονομάζεται Χάρι Μπλέικ.

Η BA ανακοίνωσε, επίσης, ότι στους επιβάτες που ονομάζονται Χάρι και Μέγκαν και θα πετάξουν το Σάββατο θα επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα αναμονής της πρώτης θέσης, ενώ σε όλους τους επιβάτες της η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει την ημέρα εκείνη γλυκό με γεύση λεμονιού και ανθών κουφοξυλιάς, τη γεύση δηλαδή της γαμήλιας τούρτας που θα κόψουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Τoν γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το Σάββατο θα παρακολουθήσει ένα μεγάλο κοινό παγκοσμίως, αλλά οι περισσότεροι Βρετανοί δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το γεγονός, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας έρευνας και ανάλυσης YouGov. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό της αντιμοναρχικής ομάδας πίεσης Republic, το 66% των Βρετανών δεν ενδιαφέρεται για το ευτυχές γεγονός και το 60% των πολιτών σχεδιάζει να περάσει ένα κανονικό Σαββατοκύριακο.

Δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα έδειξε ότι οι περισσότεροι Βρετανοί θέλουν τη συνέχιση του θεσμού της μοναρχίας στη χώρα τους.

Αλλη δημοσκόπηση της εταιρείας ComRes έδειξε ότι το 58% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο επικείμενος βασιλικός γάμος και η πρόσφατη γέννηση του πρίγκιπα Λούις, τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, είναι γεγονότα για τα οποία οι Βρετανοί πρέπει να είναι υπερήφανοι, παρότι υπέρ αυτού συνηγορούν περισσότερο άτομα τρίτης ηλικίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή