Ινδονησία: Πανικός και τραυματισμοί σε αεροσκάφος μετά από… λανθασμένο συναγερμό για βόμβα (βίντεο)

Ινδονησία: Πανικός και τραυματισμοί σε αεροσκάφος μετά από… λανθασμένο συναγερμό για βόμβα (βίντεο)

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τραυματισμό δέκα ατόμων προκάλεσε ο… λανθασμένος συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος της εταιρίας Lion Air στην Ινδονησία, το οποίο ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το Βόρνεο με προορισμό την Τζακάρτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος επιβάτης έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας στο αεροπλάνο, προκαλώντας πανικό στο εσωτερικό του. Μάλιστα, ένας άλλος επιβάτης έσπασε τα παράθυρα της εξόδου κινδύνου, ενώ δεκάδες άλλοι, στην προσπάθειά τους να βγουν όπως – όπως από την καμπίνα του αεροσκάφους, συνωστίστηκαν στο δεξιό φτερό του.

Σύμφωνα με τις αρχές, δέκα άτομα τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι στο πρόσωπο και το κεφάλι, στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος εν μέσω χάους, με τις εικόνες πανικού μάλιστα να αποτυπώνονται και σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν προέκυψε ότι η βόμβα βρισκόταν μόνο στη… φαντασία του επιβάτη που προκάλεσε το περιστατικό, ο οποίος και συνελήφθη, μαζί με ακόμη ένα άτομο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή