ΚΟΣΜΟΣ

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια μετά από ένα μήνα: «Είναι πολύ καλά», είπε ο Τραμπ (φωτογραφίες)

mel

Μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας και πλήθους ερωτημάτων που αυτή προκάλεσε, η Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η οποία μετέβη χθες μαζί με τον σύζυγό της στην έδρα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως μετά τη νοσηλεία της για πέντε ημέρες στα μέσα του Μαΐου για ένα "ήπιο πρόβλημα στα νεφρά".

"Είναι πολύ καλά", είπε χθες ο Τραμπ, σύμφωνα με το BBC, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στα κεντρικά γραφεία της FEMA, όπου συζητήθηκε το θέμα των προετοιμασιών για την περίοδο των κυκλώνων.

i-proti-emfanisi-tis-melania-meta-apo-ena-mina-einai-poly-kala-eipe-o-tramp-fotografies0

"Πέρασε μια λίγο δύσκολη περίοδο, αλλά είναι πολύ καλά και είμαστε πολύ περήφανοι γι'αυτήν", πρόσθεσε ο Τραμπ αναφερόμενος στην σύζυγό του, η οποία καθόταν δίπλα του.

"Ο λαός της χώρας μας σε αγαπάει, σε ευχαριστούμε γλυκιά μου", είπε τέλος στρεφόμενος προς την σύζυγό του.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η οποία φορούσε κατά την εμφάνισή της αυτή μια καμπαρντίνα, δεν μίλησε για όση ώρα βρισκόντουσαν στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι, επισημαίνει το βρετανικό δίκτυο ενημέρωσης.

Καταγγέλλοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την σύζυγό του και καταρρίπτοντάς τις μία-μία, ο Τραμπ είχε μερικές ώρες νωρίτερα χθες καταφερθεί για άλλη μια φορά εναντίον των μέσων ενημέρωσης.

i-proti-emfanisi-tis-melania-meta-apo-ena-mina-einai-poly-kala-eipe-o-tramp-fotografies1

"Τα μέσα ενημέρωσης Fake News υπήρξαν τόσο άδικα και σκληρά προς τη σύζυγό μου και την εκπληκτική πρώτη μας κυρία Μελάνια", ανέφερε σε μήνυμα που είχε αναρτήσει λίγο νωρίτερα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

"Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ανέφεραν τα πάντα: ότι σχεδόν πέθανε, ότι υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση, ότι εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο (κι εμένα τον ίδιο) για τη Νέα Υόρκη ή τη Βιρτζίνια ή ότι την κακομεταχειρίστηκαν. Όλα ψέματα, είναι πολύ καλά!", σημείωνε.
"Τέσσερις δημοσιογράφοι είδαν τη Μελάνια στον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα να περπατάει χαρούμενα για να πάει σε μια συνάντηση", συνέχιζε ο ίδιος σε ένα άλλο μήνυμα στο Twitter.

i-proti-emfanisi-tis-melania-meta-apo-ena-mina-einai-poly-kala-eipe-o-tramp-fotografies2

"Δεν το ανέφεραν ποτέ διότι αυτό δεν θα ταίριαζε με το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ζει σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη, είναι σοβαρά άρρωστη ή δεν ξέρω τι άλλο", κατήγγειλε επίσης ο Τραμπ.

Δύο δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την πρώτη κυρία στις 30 Μαΐου και το μετέδωσαν, επισημαίνοντας ότι έδειχνε καλά.

i-proti-emfanisi-tis-melania-meta-apo-ena-mina-einai-poly-kala-eipe-o-tramp-fotografies3

Τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, το πρώην μοντέλο ηλικίας 48 ετών δεν προβλέπεται να συνοδεύσει τον Αμερικανό πρόεδρο ούτε στη σύνοδο της G7, στα τέλη της εβδομάδας στον Καναδά, ούτε στην ιστορική σύνοδο κορυφής της Σιγκαπούρης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την 12η Ιουνίου.