Ζάεφ – Ντιμιτρόφ διασκεδάζουν τις εντυπώσεις (φωτογραφίες)

Ζάεφ – Ντιμιτρόφ διασκεδάζουν τις εντυπώσεις (φωτογραφίες)

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Στρούμιτσα βρέθηκαν ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες που συνοδεύονταν από τις συζύγους τους απαθανατίστηκαν στη Στρούμιτσα εκεί όπου ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ είχε διατελέσει δήμαρχος από από το 2005 έως το 2016.  Μάλιστα, απήλαυσαν, όπως οι φωτογραφίες μαρτυρούν, το απόγευμά τους οδηγώντας στους δρόμους του χωριού όπου ο Ζόραν Ζάεφ διατηρεί εξοχική κατοικία και επισκέπτεται τακτικά.

Ζάεφ – Ντιμιτρόφ διασκεδάζουν τις εντυπώσεις (φωτογραφίες)-1

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνόδευε τις φωτογραφίες με μια λεζάντα που όπως φαίνεται θέλησε να ξεκαθαρίσει και ο ίδιος πως δεν υπάρχει μεταξύ τους χάσμα στην διαπραγματεύση με την Ελλάδα για την ονοματολγική διαφορά, βάζοντας τέλος στα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για διαφορές ανάμεσα σε εκείνον και τον υπουργό Εξωτερικών. «Στην ίδια γραμμή»σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ζόραν Ζάεφ.

Κάτι, ωστόσο, που μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει με μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.

«Δεν υπάρχουν διαφορετικά τμήματα. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ βρίσκονται στην ίδια και μόνο γραμμή, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας», ανέφερε  αρχικά η κοινή δήλωση και συνέχιζε:

«Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη των στρατηγικών προτεραιοτήτων της ΠΓΔΜ, του ΝΑΤΟ και της προσχώρησης στην ΕΕ, και μέσω αυτής της διαδικασίας εξασφαλίζουμε καλύτερη ζωή για τους πολίτες της χώρας μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή