Κινδυνεύει να χάσει την κηδεμονία η Τζολί

Κινδυνεύει να χάσει την κηδεμονία η Τζολί

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Την επιμέλεια των έξι παιδιών της κινδυνεύει να χάσει η δημοφιλής ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί ύστερα από απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου που δικαιώνει τον τέως σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Η Τζολί έχει έξι παιδιά με τον Πιτ, τον 16χρονο Μάντοξ, τον 14χρονο Παξ, τη 13χρονη Ζαχάρα, τη 12χρονη Σάιλο, τον 9χρονο Νοξ και τη συνομήλική του Βιβιέν.

Το δικαστήριο του Λος Αντζελες, το οποίο χειρίζεται την υπόθεση του διαζυγίου των δύο σταρ, αποφάσισε ότι ο Μπραντ Πιτ πρέπει να έχει σχέση με τα παιδιά του «καθώς η αποξένωση των παιδιών από τον πατέρα είναι βλαβερή». Στην απόφασή του, ο δικαστής αναφέρει: «Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να διατηρήσουν μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα τους. Αν τα ανήλικα παιδιά αποξενωθούν από τον πατέρα τους, τότε η Δικαιοσύνη μπορεί να προσφέρει την επιμέλεια στον Πιτ». Αυτό σημαίνει ότι η Αντζελίνα Τζολί θα πρέπει να φροντίσει έτσι ώστε ο Μπραντ Πιτ να βλέπει τακτικά τα παιδιά του και να πάψει να τον αποκλείει από τη ζωή τους, όπως φέρεται να έκανε μέχρι τώρα.

Η Τζολί θα πρέπει επίσης, σύμφωνα με την απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης, να παραδώσει τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των παιδιών στον Πιτ και να του επιτρέπει να τα καλεί, ενώ απαγορεύεται στην Τζολί να διαβάζει τα μηνύματα που θα στέλνει αυτός στα παιδιά του.

Η σκληρή αυτή απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο στην επική μάχη κηδεμονίας των έξι παιδιών του ζεύγους. Η Τζολί έχει ζητήσει αποκλειστική κηδεμονία, καθώς φέρεται να επιθυμεί να μεταβεί με τα παιδιά στην Ευρώπη, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Μαλέφισεντ 2». Την ίδια ώρα, ο Μπραντ Πιτ θα βρίσκεται στο Λος Αντζελες για γυρίσματα όλο το καλοκαίρι και θέλει οπωσδήποτε να βλέπει τα παιδιά του.

Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, ύστερα από δύο χρόνια γάμου και μία δεκαετία συμβίωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή