Αισθητική σαπουνόπερας και μελό στίχοι στο νέο σποτ του Ερντογάν (βίντεο)

Αισθητική σαπουνόπερας και μελό στίχοι στο νέο σποτ του Ερντογάν (βίντεο)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με  «αισθητική» που ισορροπεί μεταξύ bollywood και τουρκικής σαπουνόπερας, η νέα προεκλογική διαφήμιση του Ερντογάν απευθύνεται στους Τούρκους ψηφοφόρους με βασικό σκοπό να προκαλέσει συγκίνηση.

Το σποτ πασχίζει να προβάλει το στοργικό πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος εμφανίζεται περίπου ως πατέρας του έθνους.

«Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο», ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου έντονα μελό τραγουδιού αναφέρεται:

«Το σώμα πεθαίνει, σαπίζει, την ψυχή να κοιτάτε…Να κοιτάτε ποιος περπατάει με ποιον. Αφήστε να γυρίζουν οι τροχοί, εσείς κοιτάτε πάντα το δίκαιο και την αλήθεια. Αυτός που βασανίστηκε γνωρίζει τι περάσαμε», κούγεται σε ένα σημείο, ενώ η συγκίνηση… κορυφώνεται στο εξής: «Την ψυχή μας που φλέγεται και τη ζωή μας να πάρουν δεν επιστρέφω, δεν βγαίνω από το δικό σου δρόμο. Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή