Το ABC συνεχίζει τη σειρά «Roseanne» χωρίς την… Ροζάν Μπαρ

Το ABC συνεχίζει τη σειρά «Roseanne» χωρίς την… Ροζάν Μπαρ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολύ δημοφιλής σειρά «Roseanne» διακόπηκε έπειτα από ένα ρατσιστικό μήνυμα στο Twitter της πρωταγωνίστριας της σειράς.

Τo δίκτυο ABC ανακοίνωσε σήμερα ότι μια τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται εν μέρει στη «Roseanne», χωρίς την αμφιλεγόμενη ηθοποιό Ροζάν Μπαρ, θα τη διαδεχθεί.

H εκπομπή με τον προσωρινό τίτλο «The Conners» θα αρχίσει «μετά από μια απότομη αλλαγή» στη ζωή των προσώπων της σειράς, αναφέρει το δίκτυο σε ανακοίνωση.

Τα δέκα επεισόδιά της θα ακολουθούν την οικογένεια Κόνερ, που «καλείται να αντιμετωπίζει καθημερινές δοκιμασίες, κάτι που δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει ποτέ παλαιότερα», μετέδωσε το ABC.

Αρκετά από τα βασικά πρόσωπα της «Roseanne», όπως ο Τζον Γκούντμαν (Νταν) και η Σάρα Γκίλμπερτ (Ντάρλιν) θα μετέχουν στη νέα τηλεοπτική περιπέτεια. Αλλά η Ροζάν Μπαρ δεν θα εμπλακεί ούτε στην οικονομική, ούτε στη δημιουργική πλευρά της νέας σειράς», διευκρίνισε το δίκτυο.

Το ABC συνεχίζει τη σειρά «Roseanne» χωρίς την…  Ροζάν Μπαρ-1

Τον περασμένο μήνα η 65χρονη ηθοποιός, γνωστή για τις συντηρητικές της απόψεις και την στήριξή της στο Ντόναλντ Τραμπ, είχε γράψει ένα ρατσιστικό μήνυμα στο Twitter για την πρώην σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα, τη Βάλερι Τζάρετ.

«Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και ο Πλανήτης των Πιθήκων απέκτησαν μωρό: β τζ», έγραφε το μήνυμα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Η Ροζάν Μπαρ ζήτησε συγνώμη αμέσως μετά, αλλά στον απόηχο του θορύβου που προκλήθηκε, το ABC αποφάσισε τη διακοπή της σειράς.

Η Τσάνινγκ Ντάνγκι , η πρόεδρος στο τμήμα ψυχαγωγίας του δικτύου, χαρακτήρισε το μήνυμα αυτό «απεχθές» και «αποτροπιαστικό».

Η σειρά «Roseanne» που αφηγείτο την ιστορία μιας αμερικανικής οικογένειας της εργατικής τάξης που δεν καταφέρνει να τα βγάζει πέρα, ήταν μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές σειρές που αντιπροσώπευε τη συντηρητική Αμερική.

Έπειτα από 21 χρόνια απουσίας της -η σειρά αρχικά προβαλλόταν από το ABC από το 1988 έως το 1997- επανήλθε το 2018 και έφθασε στην κορυφή των τηλεοπτικών σειρών με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή