Ταϊλάνδη: Είκοσι αγνοούμενοι από τη βύθιση τουριστικού σκάφους κοντά στο Πουκέτ

Ταϊλάνδη: Είκοσι αγνοούμενοι από τη βύθιση τουριστικού σκάφους κοντά στο Πουκέτ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 20 άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο ενός τουριστικού σκάφους στα ανοιχτά του νησιού Πουκέτ στην Ταϊλάνδη, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης. Τ

Tο πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 90 επιβάτες, βυθίστηκε εν μέσω θαλασσοταραχής και η επιχείρηση για τη διάσωση των επιβατών συνεχίζεται. Το σκάφος αυτό, που μεταφέρει τουρίστες για να κάνουν καταδύσεις, είχε αποπλεύσει από το Κο Ράτσα με προορισμό το Πουκέτ, στη νότια Ταϊλάνδη. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και ξένοι τουρίστες. Στην ίδια περιοχή ανατράπηκε νωρίτερα σήμερα και ένα ιστιοπλοϊκό, το Senerita, που μετέφερε 39 ανθρώπους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι οι επιβάτες αυτού του σκάφους είναι σώοι και ασφαλείς. 

Η Ταϊλάνδη βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη διάσωση δώδεκα παιδιών και του προπονητή τους που έχουν παγιδευτεί σε ένα πλημμυρισμένο σπήλαιο, κοντά στα σύνορα με τη Μιανμάρ και το Λάος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή